بنزیل الکل


بنزیل الکل چیست و چه کاربردهایی دارد

بنزیل الکل Benzyl alcohol یک ترکیب ارگانیک با فرمول شیمیایی C۶H۵CH۲OH است . این ماده فنیل متانول نیز نامیده می شود. این ماده یک مایع بی رنگ با طعمی سوزاننده و بوی ملایم است .

بنزیل الکل

انحلال پذیری کمی در آب دارد . اما در دی اتیل اتر و سایر الکل ها حل می شود.این ماده بطور طبیعی در بسیاری از گیاهان ، میوه ها و چای تولید شده و اسانس های استخراج شده از گل یاس و سنبل حاوی این ماده هستند.

این ماده شیمیایی در صنایع از بنزیل کلراید یا از طریق هیدروژناسیون بنزآلدئید تولید می شود.

این ماده کاربرد گسترده ای در سنتز سایر ترکیبات بنزیل ، در ترکیبات کمک دارویی ، تولید عطر و طعم دهنده ها در صنایع غذایی دارد.

این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده باکتریواستاتیک در غلظت کم در داروهای داخل وریدی ، مواد آرایشی و داروهای موضعی استفاده می شود.

آنالیز بنزیل الکل

برای دریافت آنالیز کلیک کنید.

آنالیز بنزیل الکل

کاربردهای بنزیل الکل

این ماده یک الکل آروماتیک است . در طیف گسترده ای از فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان یک ماده معطر ، نگهدارنده ، حلال و کاهش دهنده ویسکوزیته مورد استفاده قرار می گیرد.

این ترکیب به طور گسترده ای به عنوان یک حلال برای پوشش های اپوکسی رزین ، جوهرها و رنگها استفاده می شود.

این ماده می تواند به عنوان یک حلال دی الکتریک برای ساخت مجدد برخی از نانوسیم ها از طریق دی الکتروفورز استفاده شود.

بنزیل الکل دارویی

از محلول ۱۰% این ماده می توان به عنوان ماده ضدعفونی کننده موضعی و آنتی باکتریال استفاده کرد.

این ترکیب جز محلولهای مورد استفاده در سیگارهای الکترونیک است . به عنوان بی حس کننده موضعی نیز کاربرد دارد.

بنزیل الکل برای شپش مو

محلول ۵% این ماده برای درمان شپش سر مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده به دلیل خاصیت ضد قارچی و آنتی باکتریال در تولید صابون ، شامپو و لوسیون های پوستی کاربرد دارد.

این ماده شیمیایی را می توان در نوارهای رنگی استفاده کرد .خصوصا اگر ویسکوزیته سازگاری با سایر اجزاء داشته باشد.

در این صورت باعث چسبیدن بهتر رنگ به سطوح مختلف می شود.

این ماده پیش ساز انواع استرهایی است که در ساخت صابون ، عطر ، طعم دهنده ها و رایحه ها و مواد افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

این ماده همچنین به عنوان یک ماده چربی زدا ، پلی آمید رنگرزی و ماده اتصال دهنده مفید در صنایع استفاده می شود.

این ماده همچنین برای ظاهرکننده عکس در عکاسی استفاده می شود.

کاربردهای بنزیل الکل چیست

در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست ، بنزیل الکل به عنوان یک ماده معطر ، نگهدارنده ، حلال و عامل کاهش ویسکوزیته عمل می کند.

اکثر این عملکردها به بهبود احساس و بوی فرمولاسیون و تغییر در وضعیت پوست کمک می کنند.

اگرچه ممکن است فروش بنزیل الکل به عنوان بخشی غیر مهم از فرمولاسیون به نظر برسد ، اما در واقع برای نحوه ماندگاری و احساس محصول بسیار مهم است.در تولید خمیر دندان از این ماده به همراه کربنات کلسیم، سوربیتول، سیلیکا غلظت دهنده، سدیم لوریل سولفات پودری، سیترات پتاسیم، تری سدیم فسفات، سدیم ساخارین، سدیم مونو فلورو فسفات استفاده می شود.

رایحه

هنگامی که در غلظت های بالا استفاده شود، این ماده به عنوان یک ماده معطر عمل می کند.

از آنجا که بخشی از ترکیب رایحه روغنهای اساسی مانند گل یاس ، سنبل ، نرولی ، گل رز و یلانگ یلانگ است ، این ماده خالص رایحه ای مانند گل به محصولات می بخشد.

عطر در محصولات می تواند به یک رایحه میوه ای و سپس به یک عطر بادام تبدیل شود.

رایحه یک محصول جز مهمی برای محصول است ، من مطمئن هستم که همه ما از محصولی استفاده کرده ایم که بوی مطبوعی به دست نمی آورد و استفاده از آن را بسیار ناخوشایند می کند.

ترکیب بنزیل الکل

این ماده همچنین می تواند به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده شود.

این ماده به جلوگیری از رشد باکتری های هوا که از طریق آلودگی  وارد بدن می شوند ، جلوگیری می کند.

استفاده از مواد نگهدارنده برای جلوگیری از رشد باکتری و رشد کپک ضروری است ، خصوصاً از آنجا که مواد آرایشی پتانسیل بالایی برای آلودگی دارند.

حساس ترین محصولات کرم ها و لوسیون ها هستند که در شیشه بسته بندی می شوند ، مرتباً باز می شوند و با انگشتان روی پوست قرار می گیرند.

علاوه بر این ، مواد مورد استفاده در فرمولاسیون های آرایشی ، مانند آب ، روغن ، پپتیدها و کربوهیدرات ها ، به علاوه دمای گرم ذخیره سازی ، محیط مناسبی را برای رشد میکروارگانیسم ها ایجاد می کنند.

آلودگی میکروبی می تواند منجر به مشکلات بهداشتی قابل توجهی شود ، از تحریک پوست تا عفونت ها. مواد نگهدارنده مانند بنزیل الکل می توانند به جلوگیری از این مشکلات کمک کنند.

به عنوان یک نگهدارنده باکتریواستاتیک ، فروش بنزیل الکل با جلوگیری از تولید مثل باکتری ها کار می کند ، در حالی که لزوما باعث از بین رفتن آنها نمی شود.

از آنجا که این ماده نمی تواند باکتری ها را از بین ببرد ، به طور معمول با سایر مواد نگهدارنده در یک فرمول آرایشی ترکیب می شود.

بنزیل الکل برای پوست

این ماده همچنین به عنوان یک حلال در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست عمل می کند.

حلال ها به حل شدن سایر مواد کمک می کنند. از حلال ها می توان برای نازک کردن فرمولاسیون استفاده کرد که پخش آن را آسان تر می کند.

به همین دلیل است که می توان این ماده را به عنوان یک عامل کاهش دهنده ویسکوزیته یا ماده ای که باعث نازک شدن فرمولاسیون می شود ، دسته بندی کرد.

در آخر ، حلال ها می توانند با افزایش جذب آنها از طریق پوست ، اثر مواد فعال را در فرمولاسیون افزایش دهند.

دیگر کاربرد ها

این ماده شیمیایی ضریب شکستی تقریبا برابر با کوارتز و فیبر پشم دارد. اگر یک کوارتز روشن را در این محلول غوطه ور کنید تقریباً نامرئی می شود.

این آزمایش برای تعیین اینکه آیا شی مورد آزمایش واقعاً از کوارتز ساخته شده است یا نه ، استفاده می شود.

به طور مشابه ، پشم سفید غوطه ور در این ماده نیز تقریباً نامرئی می شود.

آلودگی هایی مانند الیاف تیره ، ناخالصی ها و مواد گیاهی آن مشخص می شوند.

مضرات بنزیل الکل

این ماده شیمیایی پس از مصرف در بدن به بنزوئیک اسید متابولیزه شده ، در کبد با گلیسین واکنش می دهد .

به صورت اسید هیپوریک از بدن دفع می شود.

مقدار مصرف مجاز این ماده توسط سازمان بهداشت جهانی ۵mg/kg اعلام شده است .

تاکنون مطالعات صورت گرفته در بر روی حیوانات هیچ عارضه جانبی را در رابطه با این ماده نشان نداده است.

ولی حیواناتی که در معرض مقدار زیاد این ماده قرار گرفته اند کاهش مصرف مواد غذایی و کاهش رشد را نشان داده اند.

این ماده یک عنصر رایج در انواع محصولات خانگی است . می تواند باعث ایجاد درماتیت تماسی آلرژیک شدید در درصد قابل توجهی از افراد شود.

این ماده به شدت سمی است و برای چشم تحریک کننده است و باعث نکروز قرنیه می شود.

غلظت های بالای این ماده در افراد سالم می تواند منجر به اثرات سمی از جمله نارسایی تنفسی ، گشاد شدن عروق ، افت فشار خون ، تشنج و فلج شود.

در هرحال این بنزیل الکل شیمیایی یک ماده سرطان زا محسوب نمی شود .

هیچ اطلاعاتی در مورد اثرات تراتوژنیک یا تاثیر آن بر تولید مثل در دسترس نیست.

About The Author

Views: 0

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 4 =