عوارض و خطرات دیسکلر


اسید دیسکلر در دو نوع سوپر دیسکلر و دیسکلر بدون بو ارائه میشود. از این اسید جهت رسوب بری آهن، مس و چدن مناسب می باشد. این دیسکلر نسبت به دیسکلر ایرانی درصد بالاتری دارد و قوی تر است. همچنین دیسکلر ایرانی ممکن است به مرور زمان دچار خوردگی در دستگاه شود ولی دیسکلر خارجی خوردگی ندارد.

عوارض و خطرات استفاده از دیسکلر

عوارض اسید دیسکلر:

برای اسید دیسکلر چه به صورت بی بو و چه به صورت سوپر دیسکلر عوارضی تاکنون گزارش نشده است. هر چند که با توجه به بیماری های زمینه ای افراد و یا حساسیت ها ممکن است این نتیجه متفاوت شود.

موارد احتیاطی کار با اسید دیسکلر:

در هنگام کار با اسید دیسکلر پیشنهاد میشود از موارد زیر استفاده کنید:

  1. ماسک صورت
  2. عینک ایمنی
  3. دستکش ایمنی

از آنجا که اسید دیسکلر دارای گاز های سمی میباشد پیشنهاد میشود از ماسک صورت برای جلوگیری از عوارض احتمالی جلوگیری شود. اما استفاده از عینک صرفا جهت پیشگیری و احتیاط پیشنهاد شده است و در استفاده از آن الزامی نیست.

اگر اسید دیسکلر روی پوست ریخته شود و با پوست تماس داشته باشد نیازی به نگرانی نیست و با شست و شو با آب معمولی اسید پاک میشود به همین منظور برای استفاده از دستکش نیازی به دستکش ایمنی مخصوص نیست بلکه دستکش های معمولی بازار یا دستکش استادکار هم میتواند کار را راه بندازد.

تماس اسید دیسکلر با پوست و چشم چه عوارضی دارد؟

تاکنون گزارشی مبنی بر سوختگی اسیدی در تماس با اسید دیسکلر دریافت نشده است و این اسید برای پوست خطری ندارد. در صورتی که این اسید با پوست شما یا چشم در تماس بود بلافاصله با آب شست و شو داده و در صورت بروز خارش یا حساسیت پوستی به پزشک مراجعه کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 10 =