لوریل الکل

یک الکل چرب که از روغن هسته خرما یا روغن نارگیل به دست می آید، لوریل الکل نام دارد. منابع طبیعی این ماده برای محیط زیست بسیار مفیدند. البته الکل های چرب در منابع گیاهی و حیوانی نیز به وفور یافت می شود. این زنجیرهای کربنی در مواد شوینده و تمیز کننده بسیار عالی عمل می کنند. این ترکیب به عنوان سورفکتانت، روغن های روان کننده و در محصولات دارویی کاربرد دارد. سولفات استرهای آن به ویژه سدیم لوریل سولفات، آمونیوم لوریل سولفات و سدیم لوریت سولفات به عنوان سورفکتانت در شامپوها کاربرد دارد. در ادامه به بررسی این ماده، ویژگی ها و کاربردهای آن می پردازیم.

خرید لوریل الکل:

برای خرید این محصول به سایت  شیمی مارکت سپاهان مراجعه فرمایید.  شیمی مارکت سپاهان ارائه دهنده ی محصولات شیمیایی به صورت آنلاین و جزئی است.

فروش لوریل الکل:

فروش این محصول با بهترین کیفیت و قیمت از سایت  شیمی مارکت سپاهان امکان پذیر است.

لوریل الکل چیست؟

لوریل الکل (lauryl alcohol) با نام دیگر دودکانول، ترکیبی آلی است که از روغن هسته خرما یا نارگیل به دست می آید. در گروه الکل های چرب قرار دارد و ترکیبی بی مزه، بی رنگ با بوی شبیه به گل است. کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف دارد؛ مضرات و سمیت آن نصف اتانول است.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی:

ساختار ساختار لوریل الکل
نام های دیگر دودکانول
Cas no 112-53-8
فرمول شیمیایی C12H25O
جرم مولکولی 186.34g
مشخصات ظاهری جامد بی رنگ با بوی شبیه به گل
دانسیته 0.8309 g/cm3
نقطه ذوب 24ºC
نقطه جوش 259ºC
حلالیت در آب 0.004 g/L
حلالیت محلول در اتانول و  دی اتیل اتر
نقطه فلش 127ºC

روش تهیه لوریل الکل:

در سال 1993 این ماده را از استرهای چرب هسته خرما یا روغن نارگیل با هیدروژناسیون تهیه کردند. البته می توان آن را از طریق فریاند ziegler به صورت مصنوعی نیز ساخت.

کاربردهای لوریل الکل:

این ماده یک الکل چرب سبک است که به عنوان تثبیت کننده امولسیون، غلیظ کننده و نرم کننده کاربرد دارد. البته گاهی اوقات به عنوان سورفکتانت نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده برای ساخت سورفکتانت ها، روغن های روان کننده، دارو ها، تشکیل پلیمرهای یکپارچه و یک تقویت کننده طعم در افزودنی های غذایی کاربرد دارد. همچنین در لوازم آرایشی از این ماده به عنوان نرم کننده نیز بهره می برند.

این ماده در صنایع آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، خودروسازی، نساجی و صنایع شیمیایی کاربرد دارد. در لوازم آرایشی با دیگر سورفکتانت ها کاربرد دارد و ترکیبی بی خطر است. این ماده در ترکیب با عناصر دیگر برای تشکیل لوسیون ها، کرم ها و سایر محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

کاربرد لوریل الکل در محصولات مراقبت از پوست:

دارای خواص نرم کنندگی است و در محصولات آرایشی و بهداشتی برای مرطوب کردن پوست استفاده می شود و از جدا شدن محلول ها جلوگیری می کند. در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت شخصی، این ماده به عنوان تثبیت کننده امولسیون و عامل افزایش دهنده ی ویسکوزیته که به مواد قابلیت پخش و کرمی شدن را میدهد استفاده می شود.

کاربرد لوریل الکل در محصولات مراقبت از پوست

این ماده در رژ لب ها، کرم های ضد آفتاب، مرطوب کننده ها و غیره حضور دارد. همچنین سولفات استرهای آن به ویژه سدیم لوریل سولفات (خرید سدیم لوریل سولفات)، آمونیوم لوریل سولفات و سدیم لوریت سولفات به عنوان سورفکتانت در شامپوها کاربرد دارد.

بازار خرید و فروش جهانی:

ارزش بازار این ماده در سال 2022 برابر با 7.67 میلیارد دلار بوده و با رشد 4.8% تا سال 2032 به 12.26 میلیارد دلار خواهد رسید. بر طبق تحقیقات، آسیا بیشترین تاثیر را در رشد بازار این ماده خواهد داشت. افزایش تقاضا برای محصولات مراقبت شخصی، آرایشی، رنگ ها، پوشش ها و غیره در رشد بازار آن تاثیر گذار بوده است.

افزایش نگرانی های زیست محیطی، تولید کنندگان را مشتاق به استفاده از محصولات طبیعی می کند. از این رو، تولید کنندگان از الکل های چرب در محصولات خود استفاده می کنند. این ترکیبات نسبت به سایر جایگزین های پتروشیمی سمیت کمتری دارند و قابل بازیافت هستند، از این رو در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی استفاده می شوند. البته افزایش درخواست برای محصولات رنگی، پوشش ها و گازهای صنعتی باعث رشد بازار آن شده است.

قیمت بالای مواد خام، نوسانات بازار و عوارض جانبی این ترکیب در رشد بازار آن به شدت تاثیر گذار بوده است. بازار این ماده مناطقی از جمله اروپا، آمریکای جنوبی، آسیا، اقیانوسیه، آمریکای شمالی، خاورمیانه و آفریقا را در بر می گیرد. آمریکای شمالی بزرگترین سهم بازار جهانی این ماده را دارد و در سال 2022 سهمی معادل 44.39% از کل بازار دنیا را از آن خود کرده بود. این منطقه به دلیل افزایش درخواست برای صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی بر بازار این ماده تسلط دارد.

لوریل الکل را از کجا تهیه کنیم؟

برای خرید لوریل الکل با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سایت  شیمی مارکت سپاهان مراجعه فرمایید. برای ثبت سفارش می توانید در هر ساعت از شبانه روز از طریق سایت یا در ساعات کاری با تماس با شماره های موجود در سایت، اقدام به خرید فرمایید.  شیمی مارکت سپاهان ارائه دهنده ی محصولات شیمیایی با قیمت و کیفیت عالی به صورت آنلاین و جزئی است.

Msds و نکات ایمنی:

لوریل الکل ماده ای خطرناک و خورنده است، از این رو پیش از استفاده از آن برگه اطلاعات ایمنی آن را مطالعه نمایید.

  • در زمان کار با این ماده از لباس، دستکش و عینک محافظ استفاده نمایید.
  • در زمان حمل با چشم ها، پوست و لباس ها در تماس نباشد.
  • بلع این ماده مضر است، پس از آن به پزشک مراجعه و مراقبت های درمانی را دریافت نمایید.
  • تماس این ماده با چشم ها، سوختگی چشم را به دنبال دارد. از این رو پس از تماس، لنز تماسی را خارج و چشم آسیب دیده را برای 15 دقیقه با آب بشویید.
  • تماس آن با پوست محرک و مضر است و می تواند باعث سوختگی پوست شود. پس از تماس، آن ناحیه را با آب و صابون برای چند دقیقه بشویید.
  • استنشاق آن مضر است و آسیب شدیدی به دستگاه تنفسی وارد می کند.
  • این ماده برای آبزیان سمی است، آن را در محیط زیست رها نکنید.
  • این ماده در مکانی خشک، خنک، تاریک و دارای تهویه نگهداری کنید.

با رعایت نکات ایمنی، خطرات ناشی از کار با این ماده را کنترل نمایید.

جمع بندی:

دودکانول یک ترکیب آلی است که از اسیدهای چرب گیاهی مانند روغن نارگیل و هسته خرما به دست می آید. به عنوان تثبیت کننده، سورفکتانت و تقویت کننده طعم در صنایع غذایی کاربرد دارد. در طیف گسترده ای از صنایع مانند غذایی، آرایشی و بهداشتی، منسوجات، شیمیایی و غیره می توان آن را به کار برد. برای خرید لوریل الکل با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سایت  شیمی مارکت سپاهان مراجعه نمایید.

سنجش

توضیحات

کیفیت عالی
مثبت کیفیت ساخت بالا
مثبت بسته بندی مناسب
مثبت ضمانت و خدمات پس از فروش
مثبت ارسال فوری

جهت اطلاع از قیمت تماس بگیرید

۰۹۱۶۲۲۸۱۰۵۱

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لوریل الکل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *